Кип'ячена і дистильована вода - мертва вода


Будь-яке кип'ятіння води веде до її смерті, втрати життєвої енергії. Кип'ячена вода стає мертвою не відразу, а після того як постоїть. У ній відбуваються процеси полімеризації, вона стає в'язкою, але не активною.




Вода також є продуктом кип'ятіння (перегонки), отже, її не варто вживати в чистому вигляді, потрібні подальші заходи щодо її оживлення. Кип'ячена вода втрачає свою кристалічну структуру і веде себе в нашому організмі фактично як чужорідне тіло, стимулюючи патологічне збільшення червоних і білих кров'яних частинок.

Будь-яке очищення води теж робить її мертвою.

Навіть якщо ми п'ємо чай або використовуємо воду для приготування їжі, все одно створюємо особливі фактори, що руйнують організм. Справа в тому, що міжклітинна рідина в ідеально здоровому організмі повинна мати особливу кристалічну структуру і природну, закладену природою пам'ять.

При кип'ятінні кластерна (мається на увазі просторова організація молекул води, завдяки якій при замерзанні утворюються кристали) структура води руйнується, і вода переходить у розряд мертвих вод. Багато тонких фізіологічних і цілющих властивостей такої води втрачаються, залишаються лише грубі фізичні властивості.

Для здорових організмів застосування мертвої води майже нешкідливе. Однак в ослабленому організмі прийом такої води може спровокувати розвиток хвороб та порушення обміну речовин. Тому кип'ячена вода шкідлива всім, в тому числі і здоровим людям.